Zi de plată în fiecare zi cu YLOAD!

Milán PetkiGeneral Editor
05 Jan 2023
7 min read

Toată lumea spune că vrea să fie antreprenor. Să aibă propria sa firmă, să fie propriul său șef. Sună ca un vis, nu? Ei bine, mulți pot să-ți spună că acest vis se poate transforma rapid într-un coșmar. Mai ales dacă ai o firmă de transport la început de drum, dar nu numai.

Ai multe cheltuieli, la care poate nici nu te-ai gândit, când ai început. Anvelope noi? O avere! Ai primit vreo amendă în Germania? Poți spune adio banilor puși deoparte. Probleme tehnice și întârzieri ale cursei? Nu iese calculul la finalul lunii. Plata cursei se virează în mai mult de o lună, uneori primești banii doar peste două luni? Ce te faci cu cheltuielile?

Nu promitem că din cauza YLOAD n-o să te prindă radarul nici o dată. Nici anvelopele tale n-o să țină o veșnicie. Nu promitem ce nu putem rezolva. Totuși, YLOAD te ajută cu ceva semnificativ. 

Cu YLOAD orice zi poate fi o zi de plată! Ai siguranța sistemului, garanția virării plăților în maximum 1 zi de la descărcare. 

Ai finalizat cursa cu succes? Ai banii în cont! Fiecare zi poate fi o zi de plată. Cu YLOAD știi o treabă. Treaba este bună!

Ai aplicația pe mobil, unde încarci și primești toate documentele. Nu îți bate capul cu fițuici, facturi, bonuri. Nu-ți umple camionul cu hârtii inutile, ai totul stocat și calculat pe mobil. N-o să-ți pierzi niciodată documentele importante. Și mai ești și eco. Nu de alta, dar e la modă acum. Salvăm și copacii și te salvăm și pe tine de dureri de cap.

Cred că este destul să te convingem. Nu? Nu cred. Dar dacă vrei, poți afla mai multe despre YLOAD aici pe site, sau contactează-ne direct. Suntem aici să-ți facem viața mai ușoară.